19 d’ag. 2015

Un planeta diferent...

Takatuka ens torna a mostrar en forma d'àlbum il.lustrat un fantàstic i divertit conte que en apropa d'una manera agradable i també emotiva a diferents formes d'estar en aquest planeta nostre... quan un és diferent.

Un bonic conte escrit per una mare... la mare d'en Willi. 

I és que en Willi és un nen diferent als altres. 
Els seus pares, al principi, estan molt preocupats i tristos fins que se n'adonen que són molt afortunats de tenir un fill tan especial, i que s'estimen tant!
I és que en Willi ve d'un altre planeta! Només cal entendre'l, ajudar-lo i ensenyar-li com vivim aqui a la Terra... i a la vegada ell ens ensenyarà moltes coses del seu món:

 En Willi arriba al món, en Willi es posa malalt, en Willi aprèn a menjar, en Willi vol fer petons, en Willi del morro fort, en Willi i la música!,  en Willi i els animals, en Willi i la parla, la germana d'en Willi, la llengua d'en Willi, en Willi s'escapa, en Willi i els cotxes, en Willi aprèn coses, en Willi i la Vida!


 Una bonica metàfora per entendre, explicar, ajudar i empatitzar amb els nens i nenes amb síndrome de Down i/o amb necessitats especials.

Un altre conte fantàstic de Takatuka!


 Planeta Willi - Birte Müller

 

   Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada