1 de set. 2014

Contes i Cançons tradicionals de Catalunya i Euskal-Herria
" Conten que conten que hi havia un cargol que volia anar a veure el forat d'on surt el sol!

Mentre cantava pel camí, va ensopegar amb un txori (un ocell) que cantava en una llengua extranya... i que n'era de bonica!

I diuen que el txori i el cargol es van fer amics, i que de dues cançons en van fer una... i que de tant que els hi va agradar, de contar i de cantar no van parar... "Aquest estiu vam tenir el plaer d'estrenar aquest nou projecte amb Raúl Alzola - Raulitxo (narrador i panderojole)

Vam fer una actuació a la Seu d'Urgell, dins la programació de la Trobada d'acordionistes d'Arsèguel, i acompanyats d' una gran violinista, la Simone Lambregts.

I així ha nascut una sessió on aquestes dues cultures cosines-germanes es divertiran en un bonic maridatge de cançons i contes tradicionals.

Raulitxo ens mostrarà com sona el pandero basc, i ens portarà cançons i contes de la seva terra acompanyat de l'acordió de la Marietta que ens farà cantar i ens contarà aquelles tonades i històries de l'any de la Maria Castanya.
 
 Feliços de continuar aquest viatge i esperant que ens pogueu veure aviat per les places, biblioteques, escoles o a qualsevol lloc on ens cridin... 
Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada